





De fleste kan lide is. Is fungerer som en delikat dessert efter hovedretten eller som en kølende forfriskning på en varm sommerdag. Men is er ikke bare is. Ud over de mange smagsvarianter, findes der også forskellige typer is: Sodavandsis, flødeis, soft ice, sorbet – og ikke mindst gelato. Gelato er italiensk is, og den er danskerne begyndt at få øjnene op for. Det samme er chokoladefirmaet Callebaut. De har fået et nyt produktsortiment, ChocoGelato, der lanceres i Norden netop nu samt på FoodExpo.
”Vores ChocoGelato er baseret på ægte belgisk chokolade, og den giver professionelle køkkener, bagerier og chokoladebutikker mulighed for at lave deres helt egen gelato,” fortæller Mina Oskarsdottir Semlali, som er Gourmet Marketing Manager hos Barry Callebaut Denmark, og fortsætter: ”Når man ser på udbuddet af gelato, er det ofte baseret på kakaopulver og ikke på ægte chokolade. Derfor har vi lavet en chokoladebase, som er let at arbejde med, og hvor den autentiske gelato-oplevelse bevares.”
Få inspiration til din næste kreation
Til FoodExpo d. 18.-20. marts 2018 har du mulighed for at smage is lavet på Callebauts ChocoGelato. Ved Callebauts stand serveres der smagsprøver, og udover at mæske dig i lækker is kan du også få gode råd til, hvordan du laver din egen personlige gelato.
”Vi har særligt fokus på ChocoGelato i år, men herudover introducerer vi også Callebaut Gold Chocolate, som er en karamelchokolade med toner af smør, fløde og et strejf af salt, og vores nye dekorationsbrand, Mona Lisa. Vi vil gerne vise både kokke og konditorer, hvordan de kan bruge produkterne i deres kreationer,” siger Mina Oskarsdottir Semlali.
Make it sparkle
Den nye Gold-chokolade kommer på banen, når Callebaut i løbet af FoodExpo afholder to spændende konkurrencer. I konkurrencen, Callebaut Chocolate Hero, skal deltagerne kreere en kage ud fra temaet ”make it sparkle”, og her skal Callebaut Gold Chocolate selvfølgelig indgå som en ingrediens. Konkurrencen løber af stablen søndag d. 18. marts, mens den anden konkurrence, DM i chokolade for kokkeelever, afgøres den sidste dag på messen.
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking