




Hvis du leder efter en restaurant på Lolland og gerne vil have en udsøgt gastronomisk oplevelse, bør du stærkt overveje Bandholm Hotels restaurant. Her kan du få gourmetmad sammensat af lokale, lollandske råvarer i allerbedste kvalitet.
Restaurant på Lolland med lokale råvarer i topkvalitet
Danske råvarer er generelt rigtig gode, men på sydhavsøerne er vejret ofte mildere, og jorden er federe end mange andre steder i landet. Den kombination gør, at den lollandske jord er en guldgrube af spændende og velsmagende råvarer. Det bliver udnyttet til fulde af Bandholm Hotel, der ligger på det nordlige Lolland og har en gourmetrestaurant med smuk udsigt til Smålandsfarvandet.
Bandholm Hotel samarbejder med en masse lokale leverandører, der hver dag leverer friske og lækre lollandske råvarer til restauranten. Det gælder fx Frederiksdal Gods − kendt for deres kirsebærvin, Dalbakkegård – kendt for deres økologiske frilandsfjerkræ og Krenkerup Bryggeri – kendt for deres øl brygget på lokale råvarer.
En gourmetmiddag du sent glemmer
Hver fredag og lørdag serverer Bandholm Hotels restaurant en gourmetmiddag, der med garanti kan få dine smagsløg til at synge. Den er naturligvis sammensat af lokale råvarer efter sæson, og de velsmagende gourmetretter er kræset for ned til mindste detalje af chefkøkkens kyndige hænder. Foruden store gastronomiske oplevelser byder restauranten på en aften, hvor alle led og dele er gennemtænkte og velovervejede. Det gælder alt lige fra de smukke restaurantlokaler med rustikke stoftapeter, funklende lysekroner og knitrende pejse til det professionelle og venlige personale, der står klar til at gøre din aften til noget helt særligt.
Hvis du ønsker at prøve Bandholm Hotels gourmetmenu , skal du huske at booke tid i forvejen. Ønsker du at forlænge oplevelsen hen over en weekend, kan du også booke deres gourmetophold , hvor dine smagsløg og andre sanser bliver forkælet i enten et eller to døgn.
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking