





FlexyBox har udviklet et kassemanagement-system, FlexyPOS, til restaurations- og cafébranchen, hvor kassesystem, vagtplaner og bordbestillinger er samlet i ét system. Det er kunderne selv, der kommer med idéerne til nye løsninger i systemet. ”Restauranterne og caféerne ved, hvad de har brug for. Derfor giver det mening, at de har indflydelse på, hvilke løsninger vi skal udvikle,” siger Morten Beck Schmidt, som er administrerende direktør hos FlexyBox.
Kundeinddragelse virker
Kundeinddragelsen giver FlexyBox mulighed for at udvikle nye løsninger, der passer til kundernes behov. ”Vi skal jo hele tiden se fremad, og vi skal hele tiden blive bedre. Det hjælper kunderne os med,” siger Morten Beck Schmidt. Hvis der sidder en kunde med en god idé, kan han eller hun foreslå, at idéen bliver det næste, der skal udvikles. De andre kunder kan herefter være med til stemme idéen igennem.
Pointsystem rangerer idéerne
”Vi har forsøgt at lave et demokratisk system. Jo flere stemmer en idé får, jo hurtigere bliver den udviklet,” fortæller Morten Beck Schmidt. Hver kunde får tildelt 10 point, som kan bruges efter ønske. Er der for eksempel tale om en kæde, vil hver restaurant i kæden have 10 point til rådighed. De 10 point kan kunden sætte på én idé eller dele ud på flere, og pointene kan altid rykkes rundt, hvis kunden skifter mening. Når en idé er realiseret, får kunderne deres point tilbage og kan bruge dem på ny.
Idéerne ryger videre til virksomhedens idécenter, som udvikler dem. Det er meget forskelligt, hvor lang tid det tager at udvikle en idé. Nogle gange tager det bare et par timer, andre gange drejer det sig om uger eller måneder. Hos FlexyBox er de glade for, at kunderne bidrager aktivt til at forbedre systemet: ”Det betyder, at vi hele tiden kan holde os ajour med markedet og imødekomme kundernes behov,” afslutter Morten Beck Schmidt
FAKTABOKS
Er du interesseret i at høre mere om de muligheder, FlexyBox tilbyder, er du velkommen til at ringe på tlf. 70 22 48 84. Du kan også læse mere på www.flexybox.com.
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking