





”Vi vil gerne gøre det lettere for restauranter og kantiner at lave velsmagende mad på kort tid,” fortæller Jan Wolgast, som er direktør for CPF Denmark. Og det er faktisk muligt. Når restauranter og kantiner integrerer forædlede fødevarer i deres retter, kan de nemlig spare en masse tid, og med produkter fra CPF Denmark bevares den gode smagsoplevelse.
Fokus på budgettet
Det kan være en udfordring for køkkenchefer at lave lækker og varieret mad, da de ofte har et stramt budget. Hos CPF Denmark har de specialiseret sig i at lave forstegte og forkogte kyllingeprodukter, som er nemme at portionsanrette og meget prisvenlige. ”Som noget nyt tilbyder vi også slow-cooked BBQ Pork Ribs. Produktet er færdigt efter bare 6 minutter i mikroovnen og derefter klar til at blive serveret. Så bliver det ikke meget nemmere,” siger Jan Wolgast.
Få komplimenter for din snackkurv
En forret, der aldrig går af mode, er den populære snackkurv. Den bliver flittigt brugt på restauranter og som tilbehør til frokosten i kantiner. Vil du gerne imponere gæsterne, kan du med fordel forny snackkurven med små, panerede kyllingestykker, der knaser i munden. Du kan også supplere med de mere traditionelle sprøde løgringe, mozzarella-stave, der smelter på tungen, eller fyldte jalapeños, der har den helt rette chilismag. ”Der er mange muligheder for at give gæsterne en ny smagsoplevelse med en gammel kending, og det kræver meget få ressourcer at opdatere menukortet med vores produkter,” afslutter Jan Wolgast.
FREMHÆVET CITAT
”Vi vil gerne gøre det lettere for restauranter og kantiner at lave velsmagende mad
på kort tid.”
Jan Wolgast
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking