





Hos CPF Denmark har de specialiseret sig i at lave hele menuer til restaurationsbranchen. Det betyder, at de kan levere alle ingredienserne til for eksempel en salatbar eller til en burger, og det forenkler hverdagen for køkkenpersonalet.
Burgeren skal bare samles
”Vi kan blandt andet levere frosne avocadoprodukter til salatbaren, ANGUS bøffer til burgeren eller små appetizers som løgringe, chili cheese tops og panerede mozzarella-stave,” fortæller Jan Wolgast, som er direktør for CPF Denmark.
CPF Denmark kan også levere salsa til nachos, guacamole eller kyllingeskiverne til en lækker sandwich samt mange andre produkter. ”Vi kan faktisk levere alle delene til en burger,” siger Jan Wolgast, ”og så er køkkenpersonalets eneste opgave sådan set at samle den.”
Mere på menukortet
Når kantiner og restauranter bruger forædlede fødevarer, bliver det lettere for dem at udvide menukortene. Hver ret bliver nemlig hurtigere at lave, og det bliver muligt for det enkelte spisested at tilføje ingredienser til menuerne, som måske ikke var muligt tidligere.
Fokus på fødevaresikkerheden
Hos CPF gør moderselskabet sig i opdræt og salg af blandt andet okse, svin og rejer, og så er de førende i verden inden for opdræt af kyllinger. Produkterne eksporteres fra Thailand og til det meste af verden. Kontoret i Danmark står for salg af produkter til det skandinaviske marked. ”Fordi alle processer, fra foder og opdræt til slagtning og salg, foregår inden for virksomhedens rammer, er der 100 % sporbarhed på produkterne, og det giver en høj fødevaresikkerhed,” afslutter Jan Wolgast.
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking