





Hos kødgrossisten BF-OKS leverer de kvalitetskød til alt fra restauranter og caféer til storkøkkener og kantinedrifter i hele Danmark, og de konkurrencedygtige priser gør dem til en stærk totalleverandør på området. Har kunderne særlige ønsker til udskæringer eller specialprodukter, kan firmaet også imødekomme disse.
Kvalitetskød til kunderne
BF-OKS er godkendt til produktion og salg af oksekød, svinekød, fjerkræ, fisk, pålæg, røgvarer, hakket og tilberedt kød og har dermed et bredt udvalg af diverse kødprodukter fra forskellige brands og i forskellige prisklasser. ”Vores mål er at have det sortiment, som kunderne efterspørger, både når det kommer til udskæringer, forædlet kød og pålæg,” fortæller Michael Gertz, ejer af BF-OKS. Ud over et bredt sortiment er det selvfølgelig også vigtigt for BF-OKS, at smagen er i top. ”Vi har vores eget modningsrum, hvor vi krogmodner kødet over en længere periode. Det giver kødet den rette smag og duft og gør det muligt for os at levere kød, som lever op til kundernes forventninger,” siger Michael Gertz.
I forbindelse med en udvidelse af virksomheden tilbage i 2009 ansatte BF-OKS desuden en kvalitetschef, hvis job er at sikre, at den daglige fødevaresikkerhed er i top. ”Vores kunder skal føle sig trygge, når de får leveret produkter fra os,” understreger Michael Gertz og tilføjer: ”Derfor er vi hele tiden opmærksomme på, om alt er, som det skal være.”
Svendborg Gourmetgris
BF-OKS er eneforhandler af Svendborg Gourmetgris fra Svendborg Slagtehus. Gourmetgrisen er en stor og kødfuld gris med en sprød svær og en god fedtmarmorering, som giver kødet den perfekte smag. ”Gourmetgrisen nedkøles ikke i frysetunnel, men køles i stedet langsomt ned på krog og modnes herved naturligt,” fortæller Michael Gertz og fortsætter: ”Det giver kødet et mørkere udseende og en fyldig smag og gør den velegnet ikke bare som hverdagsmad, men også som et festmåltid.”
Kødkvæg fra Kildegaarden
Ud over gourmetgris kan BF-OKS også tilbyde kunderne dansk kødkvæg fra Kildegaarden. Kildegaardens opdræt er baseret på den overbevisning, at gode leveforhold for kvæget giver kødet en god smag. Det er primært racerne Limousine og Blonde d’ Aquitaine, som BF-OKS får fra Kildegaarden. ”Racerne giver en rigtig god kødkvalitet. De har en høj kødprocent, og samtidig opfylder de ønskerne til farve og fedtmarmorering,” fortæller Michael Gertz. Kvæget fra Kildegaarden er maks. 30 måneder gamle, når de slagtes, og det giver et ekstra højt proteinindhold og en optimal kødstruktur.
Alle rettigheder forbeholdt | What's Cooking